Ringbind

Ringbind har en række forskellige funktioner og overses ofte, til trods for at være et af de nemmeste og mest praktiske måder at holde orden i sine papirer. Ringbind findes i et utal af forskellige farver og med forskellige metoder til at holde styr på sine papirer, blandt andet ved at have enten D-formede eller O-formede metalbøjler til at lukke papirerne omkring. Men ringbind kan ikke blot bruges til at holde styr på papirer; de kan også bruges til at sætte fotografier, konvolutter og andre vigtige notater i struktur. Vi har et udvalg af forskellige ringbind i forskellige størrelser, således at der er noget til enhver smag og opgave. Vores ringbind er velegnet til alt fra arkivering af kontrakter, lønsedler, forsikringspapirer, konfirmationsbilleder og alt der imellem.

Herma Kraftigt A4 ringbind, 2R, transparent PP, sort 3 stk

71,95 DKK Køb nu

Herma Kraftigt A4 ringbind, 2R, transparent PP, pink 3 stk

71,95 DKK Køb nu

Herma Kraftigt A4 ringbind, 2R, transparent PP, hvid 3 stk

71,95 DKK Køb nu

Herma Kraftigt A4 ringbind, 2R, transparent PP, gul 3 stk

71,95 DKK Køb nu

Esselte Panoramaringbind 10 stk

241,95 DKK Køb nu

Ringbind og brevordnere er ofte de to ting, der bliver forvekslet med hinanden. Det forstår vi også godt, for de minder meget om hinanden, men sagen er, at de har vidt forskellige formål og udseende. Forskellen ligger i de små, men meget betydelige forskelle, som gør det essentielt at have både ringbind og brevordnere som en metode til at skabe overblik og struktur over sine sager. Oftest vil man se, at ringbind har enten to eller fire ringe, metalringe, som enten er formet som et O eller som et D. Forskellen på, hvorvidt det er et O eller et D, har ikke betydning for din måde at strukturere dine papirer på, men kan betyde noget for udseendet og hvad man finder mest rart. Overordnet set er ringbind nemmest at organisere i, da der ikke er en tung eller svær metalring, der skal lukkes - vores ringbind lukkes og åbnes nemt og uden besvær. I modsætning til ringbind findes brevordnere, som er kendetegnet ved en mere avanceret teknik til at lukke mappen, eftersom at det er den klassiske brevordner med en stor og tung metalklemme, der lukkes ned over papirerne eller notaterne til at holde dem inde i mappen. Denne metode er rigtig god, hvis man har mange papirer og er bange for, at de skal falde ud - metalklemmen er nemlig opfundet til at holde selv de mindste og tyndeste papirer på plads, selv hvis man står i en flytning, hvor det hele ryger rundt og ud til siderne. En anden måde hvorpå man kan se forskel på ringbind og brevordnere, er ved at lægge mærke til, at brevordneren kun har to ringe til at holde papirerne fast, men disse ringe er dog også større end ved ringbind. Ofte vil man også udseendesmæssigt kunne se at det er en brevordner, ved at der for det meste vil være et hul i selve mappen, som mange bruger til nemt at tage mappen ud af reolen, uden at skulle have fat i hele mappen. 

 

Men der er en lang række fordele ved at bruge ringbind. Først og fremmest findes de i forskellige størrelser, således at du kan finde lige netop dét ringbind, der passer til den opgave, du skal have løst og til de papirer eller notater, du skal have sat i orden og struktur. For det andet vil du opleve, at det kan være særdeles fordelagtigt, hvis der skal leveres kundelister, prislister, materialer, kontrakter eller andet til kunderne, eftersom at det er nemt at opbevare og finde rundt i papirerne, især hvis man bruger etiketter til ringbindene. Dette gør det nemt og overskueligt at skulle fremvise papirer til kunder, samarbejdspartnere, familie eller venner i forbindelse med enhver opgave eller præsentation. De er lettere at bladre igennem end brevordnere er, hvorfor disse er især velegnet til præsentationer, møder eller som katalog, hvor det skal gå nemt og gnidningsfrit i forhold til at vise det frem, som man har på tegnebrættet. Men hvis man har brug for at arkivere store mængder papirer, der blot skal sættes i en rækkefølge og der ikke som sådan vil blive kigget på de papirer inden for en bestemt tidsperiode, kan det være fordelagtigt med brevordnere, der kan rumme mange papirer på samme tid og som med den tunge metalklemme holder alle notater, papirer og billeder på plads med et enkelt klik. Hold dig opdateret med de nyeste ringbind på siden!