Mapper

En mappe er ikke bare en mappe. En mappe kan have vidt forskellige funktioner alt afhængig af, hvilken type du køber, hvad du skal bruge den til og hvilken størrelse den har. Vi har et stort udvalg af forskellige mapper med alt fra elastikmapper, tilbudsmapper, kuvertmapper, harmonikamapper og visitkortmapper. Der er simpelthen mapper til lige netop den opgave, du skal have løst. Det betyder også, at du her på siden får et stort udvalg af forskellige mapper til forskellige formål, og du slipper derfor for at købe fra flere hjemmesider for at dække dit behov. Find din næste mappe til at organisere dine sager lige her!

Esselte tilbudsmappe u/lomme. 25 stk

87,00 DKK Køb nu

Büngers Visitkortmappe t/ 96 stk

23,95 DKK Køb nu

Büngers Kuvertmappe A5 PP, transparent

57,95 DKK Køb nu

Büngers Kuvertmappe A4 PP, transparent

75,95 DKK Køb nu

Büngers Harmonikamappe med 10 Lommer, transparent/sort

51,95 DKK Køb nu

Büngers Harmonikamappe med 10 Lommer, transparent/rød

51,95 DKK Køb nu

Büngers Harmonikamappe med 10 Lommer, transparent/blå

51,95 DKK Køb nu

Büngers Harmonikamappe med 10 Lommer, transparent

51,95 DKK Køb nu

Elastikmapper

De klassiske elastikmapper er kendetegnet ved elastikbåndet, der sørger for at holde papirerne inde i mappen på plads. De er nemme og lette til at opbevare vigtige notater, papirer, billeder eller andre sager. Disse mapper findes i mange forskellige størrelser og farver, og det er næsten kun fantasien der sætter grænser for, hvor farverigt dit kontor, værelse, arbejdsplads eller køkken skal se ud. Hos os finder du et stort udvalg af forskellige elastikmapper, hvilket gør det nemt for dig at finde nogle, der passer til den funktion de skal spille for dig. Med en størrelse på A4 passer de til de fleste opgaver, og den er nem at have med i tasken eller under armen. Mapper med elastik er stadig populære, selvom mange forbinder dem og husker tilbage på sin skolegang, hvor de første gang fik funktion som et vigtigt redskab til at holde styr på lektier, afleveringer og vigtige papirer. 

 

Tilbudsmapper

Vores tilbudsmapper er med den gennemsigtige forside og den farverige bagside ideel til at samle en stak papirer, eksempelvis kundelister, produktlister, kontrakter, forsikringspapirer eller hvad end der skal opmagasineres. Tilbudsmapperne er de billige og lette mapper, hvor du gennem en række forskellige farvemuligheder kan kategorisere dine papirer i forskellige mapper alt efter indhold. Vores mapper findes med split og overlægger, og som er monteret med en etiketstrimmel. Dermed kan du let finde rundt i, hvilket indhold der gemmer sig i mappen, da en indholdsbeskrivelse kan skrives på etiketten. Så bliver det ikke lettere at finde rundt i sine papirer!

 

Kuvertmapper

Kuvertmapperne er mapperne formet som en kuvert i klar plast med en knappelukning, der holder breve, papirer og fotografier på plads. Mappen findes i både A4 og A5 størrelse, der kan bestilles á 10 styk. De er perfekte til at opbevare ting, der gerne må kunne ses udefra, som gør kuvertmapperne perfekte - de er nemlig transparente, hvilket betyder, at de er gennemsigtige. Man er sikret at papirerne forbliver i mappen, da knaplukningen gør, at papirerne bliver liggende og opbevaret i mappen. Mapperne er perfekte til at opbevare små mængder af papirer, fotografier, visitkort og andet. 

 

Harmonikamapper

Vores harmonikamapper er de klassiske rummelige mapper, der som en harmonika spænder bredt og kan indeholde mange forskellige papirer af al slags indhold. Det kan være en fordel, hvis du eksempelvis har behov for at have kontrakter, lønsedler, kundelister, produktlister eller billeder i forskellige mapper, men ikke vil have fem separate mapper. Her er alt samlet på ét sted, da harmonikamappen kan indeholde alle dine papirer samtidig. Vi har et stort udvalg af forskellige farver og størrelser, alle med plads til 10 forskellige slags indhold. Du kan finde harmonikamapperne i fire forskellige farver; sort, rød, blå og transparent, så der er helt sikkert også noget der passer til din stil, hvad end den skal benyttes på kontoret, i hjemmet eller på børneværelset. Mapperne er i den bedste kvalitet, hvilket sikrer dig de bedste forudsætninger og muligheder for en lang holdbarhed. 

 

Visitkortmapper

Den flotte mappe til visitkort fra Büngers har plads til 96 styk, så du er sikret altid at have et visitkort på hånden, hvis der melder sig en mulighed for at vise sit erhverv og kompetencer frem. Visitkortmappen fra Büngers præsenterer sig flot i den sorte, blanke farve, som er klassisk og matcher ethvert outfit og kontor. Så er der ingen undskyldning for ikke at have sit visitkort under armen, når du med plads til 96 visitkort altid kan have et under armen, klar til at præsentere dig selv for muligheder kunder eller samarbejdspartnere.