Elastikmapper

Elastikmapper er blevet et mere populært redskab til at holde styr på sine papirer, omend elastikmapperne ikke har plads til så mange papirer som eksempelvis ringbind og brevordnere. Elastikmapper er de nemme og lette mapper til opbevaring af papirer, vigtige notater, kontrakter, billeder eller kundelister og produktlister på arbejdsmarkedet. De kan bruges i mange forskellige funktioner og det er kun fantasien der sætter grænser for, hvor og hvordan man kan anvende elastikmapper til at opbevare og strukturere sine vigtigste ting. Hos os finder du et stort udvalg af elastikmapper i forskellige farver og størrelser, således at du kan finde netop dem, der passer til både din opgave, din farvestil og dine ønsker.

Herma Kraftig, transparent A3 elastikmappe PP, sort 3 stk

76,95 DKK Køb nu

Herma Kraftig, transparent A3 elastikmappe PP, lys grøn 3 stk

76,95 DKK Køb nu

Herma Kraftig, transparent A3 elastikmappe PP, hvid 3 stk

76,95 DKK Køb nu

Herma Kraftig, transparent A3 elastikmappe PP, gul 3 stk

76,95 DKK Køb nu

Büngers Elastikmappe A4 karton 3-klap, regnbue

86,95 DKK Køb nu

Büngers Elastikmappe A4 karton 3-klap, ocean

86,95 DKK Køb nu

Büngers Elastikmappe A4 PP 3-klap, transparent rød

86,95 DKK Køb nu

Büngers Elastikmappe A4 PP 3-klap, transparent blå

86,95 DKK Køb nu

Büngers Elastikmappe A4 PP 3-klap, transparent

86,95 DKK Køb nu

Büngers Elastikmappe A4 PP 3-klap, sort

86,95 DKK Køb nu

Elastikmapper kender mange fra skolen og på studiet, hvor det var den nemme måde at opbevare og transportere papirer fra ét sted til et andet. Det forstår vi godt, for de er også både smarte og lette at have med i tasken, og med en størrelse på A4 passer de til de fleste af de opgaver, vi står overfor og skal have organiseret. Den nemme elastiksnøre, som man bruger til at lukke elastikmappen med, gør det enkelt og super nemt at lukke og åbne mappen uden at skulle lægge mange kræfter i at åbne eller lukke den, som godt kan være en udfordring ved eksempelvis brevordnere. Derfor er elastikmapper også en god ide både på kontoret og i hjemmet, da de kan bruges af alle og fås i mange farver, så man kan skabe netop det udtryk, man ønsker med dem. Det har aldrig været festligere at have styr på og orden i sine sager med elastikmapper. Fælles for alle mapperne er den blanke overflade og den strenge elastiksnøre, og man må gå ud fra, at det er af denne grund navnet er skabt. Du vil her på siden kunne finde de nyeste og bedste elastikmapper til brug i både privaten og på kontoret, og du kan vælge imellem flere forskellige farver, størrelser og tykkelser. Men fælles for dem alle er den nemme og enkle måde at sætte sager og papirer i orden og i mapper; så er der styr på selv de mindste papirer!

 

Elastikmapper i forskellige farver til forskellige formål

Måske er du i privaten interesseret i at tegne, lave smykker eller noget helt tredje. Med de muligheder der er for at vælge forskellige farver, kan du nemt skabe et struktureret og organiseret overblik over eksempelvis farver, tegninger osv. ved at skrive indhold eller emne på elastikmappen. Det kan være at man kan lide at lave smykker i forskellige farver, så kan man nemt samle alle røde smykker i en rød elastikmappe, alle de blå i en blå elastikmappe osv., hvilket gør det nemt for dig at finde de ting, du skal bruge. Så kan du nemt finde den rigtige farve uden at skulle bladre en masse papirer, mapper eller lignende igennem. Udover dette så er mapperne lavet i et materiale, der nemt kan gøres rent og tørres af, især hvis der kommer fedtede fingre, snavs eller andre ting på mapperne. Mapperne er nemlig lavet i plastik, hvilket er det bedste materiale i forhold til at gøre dem rene og pæne igen. Med en fugtig klud, noget opvaskemiddel og lidt kræfter kan mapperne nemt blive helt som nye igen. Det er endnu en grund til, at mapperne kan anvendes af både børn og voksne, i alle forskellige sammenhænge; på arbejdet, i privaten, på børneværelset, i køkkenet og på kontoret. Elastikmapperne er den billigste måde at skabe orden i sine papirer, men til trods for dette er kvaliteten altid i top! Og med de mange forskellige valgmuligheder, farvevalg og størrelser kan du finde netop de mapper, der passer til din situation og ønske. Det er bare med at gå i gang med at skabe et fedt hjemmekontor, en farverig arbejdsplads eller et fantasirigt børneværelse med masser af farver og samtidig få orden i nogle af de sager og papirer, der ofte roder rundt i skabe, på gulv og på bordet. Det har aldrig været nemmere, billigere og flottere at have struktur og orden i sine sager. Find dine nye elastikmapper hos os og vær med til at skabe et flot arrangement af forskellige farver, struktur og orden.